ARTVİN / BORÇKA - Şehit Savaş Gedik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şehit Savaş Gedik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
GÜNDOĞDU MAH. EMNİYET CAD. ÇOK PROGRAMLI MESLEK LİSESİ BLOK NO: 15 BORÇKA / ARTVİN
Vizyon
Öğrencilerimizi ilkelerimiz ve değerlerimiz ışığında okulda verilen bilgileri becerileriyle birleştiren, sorumlu, empatik, sempatik ve kaliteli sağlık , adalet , konaklama, bilişim, muhasebe, yiyecek içecek hizmetleri personelinin yetiştiği bölgemizdeki tek adres olarak tercih edilirken fark yaratan ve saygınlığı olan güzide bir «Anadolu Meslek Lisesi» olmak.
Misyon
Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda; Toplumun sağlık, adalet, konaklama, bilişim, muhasebe, yiyecek içecek hizmetleri personeli ihtiyacını karşılamak amacıyla mesleki bilgi ve becerilerle donatılmış bu alanların kalitesini daha da yükseltecek, güveni artıracak, kendisi ve toplumuyla barışık, mesleğiyle ilgili yenilik ve gelişmeleri yakından takip eden ve sürekli kendini yenileyen milli, manevi, ahlaki ve insani değerleri benimseyen elemanları yetiştirmektir.
Kalorifer
Fatih Projesi Fiber İnternet
Okulumuz ilçe merkezindedir. İl merkezine 33 km uzaklıktadır.
Diğer Hususlar
Okulumuzda Adalet, Sağlık Hizmetleri, Bilişim Teknolojileri, Yiyecek ve İçecek Hizmetleri, Muhasebe ve Finansman ve Konaklama ve Seyahat Alanlarına ait laboratuvar bulunmaktadır.